.
News Image

Deze week in Buren

We moeten het deze week met een aflevering minder doen.

Aflevering 6604
Mason gaat Sonya bezoeken, die in het ziekenhuis in een coma ligt. Hij probeert zijn betrokkenheid bij de overval te camoufleren, maar Matt is achterdochtig. Kyle, Sheila en Chris zijn geschokt door de dood van Rhys. Paul blijft er onbewogen bij. Rani waakt bij Priya's bed in de hoop dat ze wakker wordt, zodat ze het weer goed kan maken met haar moeder.

Aflevering 6605
Sonya ontwaakt uit haar coma, maar lijdt aan geheugenverlies. Mason staat op het punt om zijn betrokkenheid bij de overval op te biechten. Scotty stelt Georgia voor om er stiekem vandoor te gaan. Kyle gaat Eddie het tragische nieuws melden.

Aflevering 6606
Het duizelt Georgia voor de ogen na Scotty's bekentenis. Rani houdt zich sterk na Priya's dood. Susan en Sophie hebben echter zo hun twijfels. Susan krijgt de job van Priya aangeboden, maar houdt de boot af. Ajay en Paul verwerken elk op hun manier het overlijden van Priya.

Aflevering 6607
Toadie vreest dat Ajay verblind wordt door wraakgevoelens. Andrew heeft het moeilijk met zijn vaders egoïstische houding, maar blijft hem trouw. Voor hoe lang nog? Bailey en Mason proberen het geld terug te halen. Sheila betrapt hen. Amber vreest dat ze zwanger is van Rocco en neemt Kate in vertrouwen.

Aflevering 6608
Lou neemt Bailey en Mason in bescherming en haalt zelf het geld op bij Sheila. Toadie doet er alles aan om Sonya te helpen haar geheugen terug te krijgen. Lauren ontdekt de geheimen van haar kinderen, het ene al schokkender dan het andere.