.
Tim Ost en Elena Pitsiaeli in Dark Soil
zaterdag 29 april 2023

Deze Vlaamse acteur speelt hoofdrol in Engelstalige langspeelfilm

"Het is pittig"

Jarenlang was Tim Ost in 'De Buurtpolitie' op VTM te zien, maar hij deed toen ook al heel wat andere zaken voor en achter de schermen en dat is ook nu het geval. Zo werd Tim een hele tijd geleden gevraagd voor de Engelstalige langspeelfilm ‘Dark Soil’. Helaas voor Tim (of gelukkig maar) moest hij voor de opnames niet naar het buitenland. "Wij draaiden in Tielt", lacht Tim Ost wanneer wij hem over deze productie spreken.

"'Dark Soil' is een film in een regie van Jake Powrie waarbij zowel de Britse actrice Elena Pitsiaeli als mezelf de hoofdrollen spelen. Ik speel de rol van Marc, een 38-jarige antiquair wiens vriendin Jennifer door een tragisch ongeluk verlamd geraakt. Jennifer bevindt zich geïsoleerd op een pad dat ze nooit had kunnen voorzien. Ik kan alvast meegeven dat ‘Dark Soil’ een dramatische thriller zal zijn die je hart sneller zal doen kloppen."

De opnames waren voor Tim best wel een beproeving. "De combinatie werk, studeren, het gezin en deze film is met afwisselend dag en nachtopnames wel pittig. Maar goed, we doen het graag", knipoogt Tim Ost.

Bio van Tim Ost

Meer Over:

Tim Ost