.
VandaVanda
dinsdag 18 april 2023

Deze Radio2-stem ga je niet meer op Radio2 horen

Naar welke radio verhuist zij?

Vorige week had het personeel van de openbare omroep blijkbaar nog geen spreekverbod, want één van de duizenden medewerkers aan de Reyerslaan vertelde ons dat Iris Van Hoof (midden op de foto) bij Radio2 is verdwenen. Toch wel straf nieuws want Iris was één van de frisse stemmen op de grootste Belgische radiozender.

We klopten bij Iris aan, zij bevestigde het nieuws over haar vertrek en een nieuwe werkgever maar moest tot vandaag wachten om over haar nieuwe werkgever te praten. Ondertussen is er duidelijkheid: Iris ruilt Radio2 in voor Nostalgie. Iris gaat er aan de slag als producer, al valt niet uit te sluiten dat zij in de toekomst ook wel eens op de radio te horen zal zijn.

Iris kennen wij al vele jaren, waar is de tijd dat zij één van de zangeressen bij VandaVanda was? Maar Iris werkte al heel wat jaren aan de Reyerslaan in Brussel. Daar was er recent het transformatieplan waarbij heel wat mensen ontslagen werden. Recent zijn er trouwens nog enkele ontslagen naar aanleiding van die besparingsronde gevallen. Iris was daar niet bij, zij heeft de eer aan zichzelf gehouden en start op dinsdag 2 mei aan haar nieuwe bij bij Nostalgie. Héél veel plezier, Iris.

Bio van Iris Van Hoof

Meer Over:

Iris Van Hoof