.
Genomineerden
zaterdag 21 januari 2023

Deze Big Brother-bewoner verlaat vanavond het huis

Wij zijn zo goed als zeker!

De kijkers van 'Big Brother' hebben geen genade: Chelsea vliegt vanavond naar huis, dat besluiten wij uit de polls die in de verschillende Big Brother-groepen terug te vinden zijn. Bij Big Brother BE & NL geeft de helft van de stemmers aan dat zij de Belgische Charlotte in het huis willen houden. Zo'n 38% van de stemmers ziet Danny graag blijven en Chelsea moet met amper 12% van de stemmen tevreden zijn. Dit is zo'n overduidelijke stand dat wij er zo goed als zeker van zijn dat Chelsea vanavond het huis zal moeten verlaten.

Zij, Charlotte en Danny werden door Michelangelo genomineerd. De Genkenaar ergerde zich aan Charlotte en besloot haar tegenover twee héél sterke kandidaten te zetten. Maar wat Michelangelo niet weet, is dat die twee net héél zwak staan bij de kijkers. Dat hebben zij onder andere aan het bijna constante gefluister over de nominaties te danken. Het gepraat over de nominaties is al langer een doorn in het oog van de kijkers, die willen eigenlijk al jaren dat Big Brother dit soort gesprekken afstraft. Dat doet die niet en dus grijpen de kijkers de kans om Chelsea naar huis te sturen.

Het is en blijft een peiling, maar als Chelsea vanavond naar huis moet, dan zal dat niet alleen een zware klap voor haar zijn, ook voor haar 'vriend' Danny zal dat zo zijn. De exit van Chelsea zal bij nog wel meer mensen hard aankomen, daar zijn wij zeker van. Het zal de tweede week op rij zijn dat de bewoners een persoon zien vertrekken waarvan zij dat niet echt verwacht hadden. Jammer voor Chelsea natuurlijk, maar wij vrezen ervoor dat de poll op Big Brother BE & NL correct zal zijn. Vanavond even voor 21 uur weten wij meer.

Big Brother, vanavond om 20 uur op Play4.