.
Big Brother
zaterdag 25 maart 2023

Deze bewoner mist de finaleweek van Big Brother

Volgende zaterdag is dé grote finale.

Jolien, Lindsey en Danny, zij werden door de bewoners én de kijkers genomineerd. Eén van hen zou zaterdagavond het huis moeten verlaten en dat is Danny geworden. De polls op de sociale media waren volledig correct.

Jolien werd zoals verwacht tot favoriet van de genomineerden gekozen, dat tot haar eigen verbazing. Jolien dacht afgelopen week dat zij naar huis gestuurd zou worden. Niet dus. En zo blijven Lindsey en Danny naast elkaar op de bank zitten.
Big Brother toverde de naam van Lindsey op het scherm en dat betekende voor Danny dus zijn tweede afscheid dit seizoen. Hij mocht eerder terugkomen, dik tegen de zin van heel wat kijkers. Die hebben nu met hem afgerekend en dus is het game over voor Danny. Die nam zijn afscheid sportief op en blikt met een tevreden gevoel terug op de afgelopen weken in het huis.

De bewoners zijn nu nog met vijf, maar voor hoelang? Dat zal de toekomst uitwijzen. Jolien, Lindsey, Charlotte, Bart en Jason maken nog kans op de overwinning tijdens de finale van zaterdag 1 april aanstaande. Moge de beste winnen!