.
Andre Hazes
maandag 17 juli 2023

Deze artiesten komen volgende week naar Tien Om Te Zien

Wat een leuke lijst!

De line-up voor de eerste opnames op maandag 24 en dinsdag 25 juli is bekend, de uitzendingen volgen vanaf vrijdag 28 juli om 20u35 bij VTM

Aan zee mag altijd een beetje meer. En al zeker op 24 en 25 juli en 7, 8 en 9 augustus in Westende. Dan strijkt de iconische Tien Om Te Zien-tent terug neer, om de zeedijk om te toveren tot één groot muziekfeest. Anne, Willy, Laura en Aaron zijn present en vertoeven in mooi gezelschap. Enkele nationale en internationale topartiesten bevestigden de voorbije weken alvast hun komst, maar vandaag is de line-up voor de eerste opnames op maandag 24 en dinsdag 25 juli bekend. Die belooft naar goede gewoonte een mix van de grootste hedendaagse hits en onvergetelijke TOTZ-klassiekers. Zo zullen ook onder meer Regi, Bart Kaëll, Francisco, Natalia, Jaap Reesema en Danny Fabry hun hits afvuren op het publiek.

Deze topartiesten laten de zeedijk meezingen tijdens de eerste opnameweek van Tien Om Te Zien:
Maandag 24/7
Metejoor & Hannah Mae
Maksim
Pommelien Thijs
CAMILLE
Gustaph
Regi feat. Maxine
Natalia
Francisco
Christoff
Erik Goossens
Berre
André Hazes
M-Kids
Marco Schuitmaker
Helmut Lotti

Dinsdag 25/7
Viktor Verhulst & Kobe Ilsen
Metejoor
Aaron Blommaert
Bart Kaëll
Bazart & Guusje
Niels Destadsbader & Kenny B
Pommelien Thijs
Isabelle A
CAMILLE
Jaap Reesema
Danny Fabry
Mama's Jasje
Willy William

Naast deze artiesten maken dit seizoen ook nog een aantal verrassingen hun opwachting op het TOTZ-podium. Het gratis muziekfeest is opnieuw toegankelijk voor iedereen. Jong en oud kan naar de zeedijk van Westende afzakken en de show live bijwonen op 24 en 25 juli en op 7, 8 en 9 augustus. De line-up voor de opnames in augustus wordt binnenkort bekendgemaakt. Ook op het scherm barst het feest binnenkort los, want de uitzendingen van Tien Om Te Zien zijn vanaf 28 juli elke vrijdag om 20u35 te zien bij VTM.