.
Margriet Hermans en Frank
woensdag 4 augustus 2021

Deze artiesten komen naar 'Margriet Aan Zee'

Reserveer nu jouw tickets!

Zin in een echt grootse tv-opname? Koop nu je ticket voor de opnames van ‘Margriet aan Zee’ op woensdag 11 augustus in de Proximus Pop Up Arena in Middelkerke. De twee shows die worden opgenomen zijn op Pickx+ te zien vanaf 19 augustus.

Wie kent Margriet Hermans nog? Ze is niet alleen bekend als zangeres maar heeft bij veel Vlamingen faam verworven dankzij haar legendarische avondshow 'Margriet' waarmee ze in de vroege jaren 90 elke zomerse woensdagavond meer dan een miljoen kijkers lokte.
Vanaf 19 augustus maakt Margriet een comeback in Middelkerke voor een exclusieve show op Pickx+!

De nieuwe show zal 'Margriet aan Zee' heten en vindt opnieuw plaats in Middelkerke, dit keer in de Proximus Pop Up Arena. Voor Margriet is dit programma thuiskomen, want ze gaat opnieuw een gezellige mix van interviews en muziek presenteren. Aan haar zijde zien we presentator Stef Poelmans , bekend van zijn werk voor Nickelodeon.

Muziek is één van de speerpunten van het programma en daarbij schenken we extra aandacht aan werk van eigen bodem: Metejoor, Emma Heesters, Willy Sommers, Celien, Bobby, Yannick Bovy en vele anderen. De muziekopnames starten vanaf 20 uur. Tickets zijn gratis, alleen moet je een kleine reservatiekost van 1,60 euro betalen. Ja, zo weinig dus!! Reserveer hier jouw tickets .

Download onze app voor Android of iOS