.
News Image

Deze artiesten hebben een ster op Walk of Fame van het Schlagerfestival

Het Schlagerfestival heeft zijn eigen Walk of Fame in Hasselt.


In Hasselt werden woendsdag onder grote persbelangstelling, de allereerste Schlagerfestival-sterren uitgereikt aan 6 artiesten die de komende editie terug van de partij zijn én ook reeds meer dan 5 keer op het festivalpodium in Hasselt stonden. Recordhouders zijn De Romeo’s en Christoff, met straks hun 13de doortocht. Laura Lynn (12), Willy Sommers (10), Yves Segers (7) en Bart Kaëll (6) vervolledigden het gezelschap. Alle artiesten waren één voor één vereerd met dit ontroerende gebaar. “Voor mij staat deze prijs op gelijke hoogte met een MIA, met dat verschil dat het een erkenning is van de organisatie én het publiek en dat doet deugd”, zei Christoff enthousiast.



Het belooft een topeditie te worden in Hasselt tijdens het laatste weekend van maart én het eerste weekend van april. Met een podium in het midden van de zaal werd de capaciteit al gevoelig uitgebreid en door ook nog een vijfde concertdatum toe te voegen belooft het nu al een recordeditie te worden. Meer dan 55 000 bezoekers verwacht het festival ondertussen en dat aantal tikt nog elke dag aan. Nieuw dit jaar wordt de afterparty, want die wordt verzorgd door dj’s van de Moose Bar, en dan weet je dat het ook na afloop nog heel plezant wordt.



Het Schlagerfestival 2020 vindt plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 maart, vrijdag 3 en zaterdag 4 april in de Hasseltse Ethias Arena, met optredens van Willy Sommers, Wim Soutaer & Charles Van Domburg, De Romeo’s, Jan Smit, Christoff, Raymond van het Groenewoud, Bart Kaëll, Yves Segers en Laura Lynn. Luc Appermont maakt zijn debuut als gastheer-presentator. Tickets kan je bestellen via hetschlagerfestival.be.