.
Bent Van Looy Linde Merckpoel Wim Willaert Lynn Van den Broeck Boris Devis Charlie Dewulf William Boeva Sarah Puttemans Hakim Chatar Cath Luyten
woensdag 16 augustus 2023

Deze 10 sterren koken de ziel uit hun lijf in Celebrity MasterChef Vlaanderen

Binnenkort op Play4 en GoPlay

Binnenkort kan je op Play4 kijken naar Celebrity MasterChef Vlaanderen.

Na een culinaire wereldreis in meer dan 60 landen, landt het grootste reality-kookformat MasterChef dit najaar op Play4 met een gloednieuwe editie: Celebrity MasterChef Vlaanderen. Daarin laten 10 bekende amateurkoks zich van een hele andere kant zien. Ze rapen al hun moed bij elkaar, koken de sterren van de hemel en proberen de jury op alle mogelijke manieren in te pakken. Onversneden emotie, ontvlambare passie en doorgebakken volharding op een bedje van moed en afgewerkt met een zeste van bloed, zweet en tranen. Dat is waar deze culinaire afvalrace om draait.

Onder toeziend oog van een driekoppige, getalenteerde en bovenal professionele jury met een ongezouten mening geven de chefs het beste van zichzelf en proberen ze de lekkerste gerechten op tafel te toveren. En dat allemaal tijdens een reeks beproevingen om duimen en vingers bij af te likken. De prijs? De felbegeerde titel van Celebrity MasterChef 2023 én een luxediner in het driesterrenrestaurant Hof van Cleve.

Bent Van Looy
Linde Merckpoel
Wim Willaert
Lynn Van den Broeck
Boris Devis
Charlie Dewulf
William Boeva
Sarah Puttemans
Hakim Chatar
Cath Luyten