.
Kristof Goffin en Evelien Van Hamme
dinsdag 27 december 2022

‘Dertiger’s Evelien Van Hamme en Kristof Goffin zijn inmiddels veertigers

Gelukkig single, het beste moet nog komen

Voor een unieke kerstspecial kwamen alle ‘Dertigers’-acteurs nog eenmaal samen op de set in Lapland. Hier konden ze ook afscheid nemen van hun personage en dit was voor velen met spijt in het hart want er ontstond tussen alle acteurs een grote vriendschapsband. Vooral Evelien en Kristof kunnen het zeer goed met mekaar vinden.

Beiden zijn vrijgezel en dit zorgt voor nog meer raakpunten dan met andere collega’s. “Evelien en ik blijven wat vaker hangen omdat we niet voor kinderen moeten zorgen en vrijgezel zijn”, vertelt Kristof aan Story.

“Omdat Kristof op mannen valt, is er geen druk en knuffelen we elkaar zonder gêne”, aldus Evelien in Story. Ze lachen samen heel wat af en zijn heel energiek.

Inmiddels hebben ze al heel wat reizen samen gemaakt. Ook de kermis en foute muziek is een gemeenschappelijke interesse.

Hun intense vriendschap verhindert niet dat ze regelmatig op datingsites zitten. “Meestal is dat een teleurstelling. De communicatie blijft vaak oppervlakkig. Ik zal eerder daten met iemand die ik bij het uitgaan heb leren kennen”, zo vertelt Kristof aan Story.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Evelien Van Hamme en Kristof Goffin