.
Kim Van Oncen
vrijdag 13 maart 2020

Dertigers-actrice Kim Van Oncen neemt maatregelen

Dertigers-actrice heeft een supermarkt.
Je ziet Kim Van Oncen in Dertigers schitte

Je ziet Kim Van Oncen in Dertigers schitteren, maar de actrice staat ook achter de kassa van haar eigen Delhaize.
Momenteel is het alle hens aan dek. “Wij zijn op alles voorzien, momenteel is er voldoende voorraad”, vertelde de actrice vrijdagochtend in Start Je Dag op Radio 2 Antwerpen. “Het aanleveren gaat misschien ietsjes trager gaan. Wij hopen dat al onze medewerkers aan de slag kunnen, wij proberen hen ook te beschermen tegen het virus. Maar volledig zonder voeding vallen, dat gaat zeker niet gebeuren.”

Toch maakt Kim zich zorgen over haar personeel, er werden dan ook maatregelen genomen om zoveel mogelijk risico’s te vermijden. “We hadden al maatregelen genomen, zo mochten de kassiersters enkel nog met handschoenen aan werken en moest er onderling voldoende afstand gehouden worden. Onze prioriteit is nu de bevolking van voedsel te voorzien, omdat dat toch wel belangrijk is. In het andere geval gaat de paniek compleet zijn. Wij rekenen op begrip van de klant dat er iets meer chaos gaat zijn dan op andere dagen. Wij pompen en gaan overuren maken en doen allemaal héél hard ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk verder te helpen.”

Tot overmaat van ramp is de papa van Kim kankerpatiënt, op dit moment kunnen haar twee kinderen dus niet bij de grootouders terecht en moet er één en ander georganiseerd worden.