.
News Image

Dennis Black Magic: ‘niet ik maar zij heeft video’s gelekt’

Nieuws werd bevestigd door onze goede bron.


Een nieuwe episode in het verhaal van de naaktfoto’s en videobeelden die van ondertussen minstens zes Bekende Vlamingen de ronde gaan.



Er gaan heel wat geruchten de ronde. Zo zou iemand van MNM de beelden gelekt hebben, maar ook de naam van Dennis Black Magic valt in deze zaak. “Na overleg met mijn raadsmannen wil ik graag het volgende rechtzetten en duidelijk stellen: ik ben niet de oorzaak van de gelekte films en foto's. Net zoals iedereen heb ik via social media vernomen dat ze bestaan”, laat Dennis Black Magic ons weten.



Volgens hem zijn er mensen die beweren dat Dennis Black Magic de filmpjes gelekt heeft ter promotie van zijn pas verschenen biografie. “De bron is niet ver te zoeken: één van de partners heeft deze ontdekt en in paniek doorgestuurd naar derden voor raad en advies en haar ongeloof te uiten en de rest is een eigen leven gaan leiden”, laat Dennis Black Magic ons weten. En die theorie is ook de theorie die wij vrijdagochtend meteen van onze supergoede bron vernomen hebben.



Er zou trouwens een nieuwe golf van gelekte foto's en films van publieke figuren op komst zijn.


Bio van Dennis Black Magic

Meer Over:

Dennis Black Magic