.
Delphine van Saksen-Coburg
vrijdag 28 januari 2022

Delphine Boël laat in haar leven kijken: “haar moeder heeft een belangrijk aandeel in haar liefdesleven”

Ze leerde hem kennen dankzij haar

Onlangs startte op één de documentaire ‘Delphine, mijn verhaal’. Daarin leren we prinses Delphine Boël van een heel andere kant kennen dan we gewoon zijn. Ze geeft in de reeks een diepere inkijk in haar leven en toont beelden en verhalen die we nog niet wisten over de prinses. Zo vertelt ze ook over hoe ze haar man Jim O’Hare heeft leren kennen.

In Tv Familie vertelt royalty-experte Kathy Pauwels hoe het voor de twee allemaal begon. En daar heeft de mama van Delphine, barones Sybille, een groot aandeel in. “Sybille ging vaak op reis. Maar ze reisde vaak alleen. Omdat ze vliegangst had, zocht ze vaak gezelschap op. Zo nam Sybille tijdens een vlucht eens plaats naast een man met wie ze daarna contact hield. En die man trouwde later met de gescheiden moeder van Jim. De dames werden vriendinnen.”

Het klinkt bijna als een sprookje en te mooi om waar te zijn. Maar het wordt alleen nog mooier. “Jim verhuisde van Amerika naar Engeland en zijn moeder gaf hem het telefoonnummer van Delphine mee. En zo sliep Jim regelmatig in de logeerkamer van Delphines ruime huis in Londen.” Nadat Delphine heel wat aandacht begon te krijgen rond haar afkomst, werd ze bang. En Jim werd degene waarbij Delphine haar uitvlucht zocht. Niet veel later werden ze verliefd.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Delphine Boël

Meer Over:

Delphine Boël