.
Debby Pfaff
zaterdag 29 januari 2022

Debby Pfaff: “Voor mij geen botox meer”

Ze is er niet meer zo positief over

Heel wat mensen zijn er al langer van overtuigd dat Debby Pfaff hier en daar al eens een plastische ingreep heeft laten uitvoeren. Zelf beweert ze van niet en is ze dat ook niet meteen van plan om te doen. Die ene keer dat ze toch voor botox koos, was niet voor herhaling vatbaar.

“Mijn ene wenkbrauw zat plots hoger dan de andere. En dat trekt pas na een tijd weer weg, hé”, lacht ze in Tv Familie. Debby wil er goed uitzien en wil haar conditie op pijl houden. En daar heeft ze veel voor over. “Ik ben nooit dik geweest, maar ik wilde wel een strakker lichaam. Ik heb daarvoor een coach gezocht en zij pusht mij zo ver dat ik het zelfs plezant vind om af te zien.”

Om er mooi strak uit te zien moest Debby haar eetpatroon en gewoontes ook aanpassen. Al gaat dat niet altijd zo eenvoudig. “Ik geniet nog vaak van een glaasje wijn. En ik besef dat ik nog te vaak koolhydraten naar binnenkrijg. Maar dan is dat maar zo. Doorheen de dag beweeg ik veel en maak ik lange wandelingen met onze hond. Het huishouden doen, daarmee verbrand ik ook veel calorieën.”

Bio van Debby Pfaff

Meer Over:

Debby Pfaff