.
News Image

Dean geeft pasgeboren zoontje hoofdrol in nieuwe single en clip

Amper twee maanden jong en Ralph steelt de show al.


Dean keert terug uit de lockdown met een zoon én een nieuwe single. Het zal je maar overkomen: als koppel in blijde verwachting zijn, en op het moment dat dé dag in zicht komt alles zien veranderen door de komst van een rondsluipend, moordend virus. De vrees zat er dan ook dik in dat Dean de geboorte van zijn eerste zoon niet eens zou mogen bijwonen.



Het inspireerde hem tot het componeren van de melancholische melodie die later “Enkel zon” zou worden. Hij voelde bij de komst van zijn zoon enerzijds ontlading, trots, euforie en een spontane onvoorwaardelijke liefde, maar anderzijds het besef dat puur geluk ook heel broos is en weer weg kan zijn voor je het beseft. Het liefste zou hij eigenhandig dat geluk voor altijd verdedigen, maar diep vanbinnen beseft hij uiteraard dat dit niet kan.



Dit is Dean in zijn puurste en meest eerlijke vorm, in een rol waarvoor hij geboren lijkt. Een kwajongen zal hij altijd zijn, maar vanaf nu heeft hij er een handlanger bij en dat is Ralph, amper twee maanden oud en nu al te zien in de clip van Dean.




Bio van Dean

Meer Over:

Dean