.
News Image

Dean: ‘Hij zal ermee gepest worden’

Dean wilde bijzondere naam voor zijn zoon.


Dean Delannoit en zijn vriendin Kaya worden in april voor het eerst mama en papa. Het koppel krijgt een zoontje en Kaya geeft toe dat ze daar stiekem op gehoopt hadden. “Bijna niemand durft dat toe te geven, maar een jongen had onze voorkeur,” aldus Kaya in Story. “Ik heb altijd al een zoon gewild, om mee te voetballen,” voegt Dean eraan toe. De naam voor de jongen hebben ze wel al meermaals moeten wijzigen.



“We waren overtuigd van een bepaalde naam, maar toen doopte een van mijn vriendinnen haar baby net zo. Onze volgende keuze was Elvis. En dat hebben we ook meegedeeld aan de toekomstige grootouders…” onthult Kaya in het weekblad. Maar die grootouders zagen dat niet meteen zitten…



“Elvis is altijd een beetje de rode draad door mijn leven geweest,” verklaart Dean in Story. “Maar het was niet bedoeld als tribute, we vonden het gewoon tof klinken,” aldus Kaya. “Onze familie niet zo,” voegt ze eraan toe. De grootouders meenden dat de jongen ermee gepest ging worde. ‘Zo komt hij niet binnen’, kregen Dean en Kaya te horen. Dus om de vrede te bewaren kozen gingen ze alsnog op zoek naar een derde optie als naam waarmee ze ook heel blij zijn. “Niet te speciaal, maar ook niet te doorsnee,” aldus Dean in Story.


Bio van Dean

Meer Over:

Dean