.
Marie Verhulst, Ellen, Gert Verhulst, Viktor Verhulst, De Verhulstjes
maandag 19 april 2021

De Verhulstjes verhuizen naar Saint-Tropez: “belachelijk duur”

"Daarvoor is Saint-Tropez echt te duur, belachelijk duur soms."

Het tweede seizoen van ‘De Verhulstjes’ zal zich niet in Oostduinkerke afspelen, maar wel in Saint-Tropez. Twee jaar geleden kocht Gert Verhulst daar een villa en dat wordt het decor voor het nieuwe seizoen van de realitysoap rond de familie Verhulst.

“We hebben met z'n allen een heel goed gevoel overgehouden aan die eerste reeks over onze 'thuis'-avonturen in Oostduinkerke. En de kijker was duidelijk ook geïnteresseerd. Het was dus vrij snel duidelijk dat er een tweede seizoen zou komen”, vertelt Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws.

Maar ‘meer van hetzelfde’ was niet meteen een optie. Bovendien moet het tweede seizoen van De Verhulstjes ook ingepland worden in het drukke televisieschema van Gert. Deze week begint Gert met James Cooke aan De Cooke & Verhulst Show, maar in het najaar komt er mogelijk ook Dancing With The Stars en Gert Late Night.

Daarom werd gekozen voor opnieuw een relatief kort seizoen van zes afleveringen voor De Verhulstjes. 'La familie Verhulst à Saint Tropez', lacht de Studio 100-baas in Het Laatste Nieuws.

“En neen, we gaan niet elke dag op restaurant. Daarvoor is Saint-Tropez echt te duur, belachelijk duur soms. Dat is niet uit gierigheid, maar omdat ik me nog altijd goed wil voelen bij wat ik moet betalen en wat ik daarvoor krijg”, aldus Gert Verhulst in het dagblad.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Gert Verhulst