.
Dorien Reynaert
dinsdag 17 augustus 2021

De toekomst ziet er goed uit voor 'De Buurtpolitie' actrice Dorien Reynaert

Binnenkort zien we Dorien terug op televisie!

Haar collega Ianthe Tavernier heeft een goed gevulde agenda en haar toekomst ziet er goed uit. Maar Dorien Reynaert, die we kennen als Femke uit 'De Buurtpolitie' gaat ook een mooie toekomst tegemoet. Ze heeft een goed gevulde agenda en daar is de actrice blij om. “Onlangs heb ik wel een paar draaidagen gehad voor een nieuwe serie die binnenkort op tv komt. Heel fijn, want dat was al van ‘'Familie'’ geleden. Maar me vervelen doe ik nooit”, vertelt Dorien aan Story.

Samen met haar man Robin heeft Dorien een bedrijfje ‘Atmosfeer Concept’. Daarnaast hebben ze ook een schildersbedrijf opgericht tijdens Corona. Alsof dat nog niet genoeg is heeft Dorien ook nog eens een eigen praktijk voor zwemtherapie voor honden. Al deze drukke bezigheden combineert ze dan ook nog eens met het moederschap. Een niet te onderschatten combinatie.

“Ik had het eerlijk gezegd erger verwacht. Robin en ik hebben allebei onregelmatige uren. Onze zoon Wolf is dat ondertussen gewoon. Daardoor kunnen we hem overal mee naartoe nemen”, aldus Dorien.

Bio van Dorien Reynaert