.
Eddy Wally
woensdag 10 februari 2016

De Streekkrant blundert met Eddy Wally

Gezondheid Eddy Wally gaat er volgens De Streekkrant op vooruit.


Er moeten in Vlaanderen mensen zijn die zich woensdag verslikt hebben in hun koffie. Een deel van Vlaanderen heeft een wel héél speciale uitgave van De Streekkrant in de brievenbus gekregen of krijgt die één van de volgende uren en dagen in de brievenbus gestopt. In enkele edities van het weekblad dat gratis in zowat alle brievenbussen van Vlaanderen valt, lezen we namelijk Eddy Wally aan de betere hand. Wat daar fout mee is? De zanger is afgelopen zaterdag overleden.

Dat konden de mensen van De Streekkrant natuurlijk niet voorspellen. Al voor het weekend sluiten enkele edities af omdat het bijna onmogelijk is om alle exemplaren van De Streekkrant na het weekend te drukken en te verspreiden naar de mensen die het weekblad in uw brievenbus stoppen. Vooral in de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen zullen ze met deze fout geconfronteerd worden.



Bij Roularta, de uitgever van De Streekkrant, zitten ze met het probleem verveeld maar naar eigen zeggen was het te laat om nog in te grijpen.

Bio van Eddy Wally

Meer Over:

Eddy Wally