.
News Image

De Smurfen maken na 60 jaar hun musicaldebuut in België

Slechts 1 week te zien in Vlaanderen!


Ze zijn even Belgisch en succesvol als exportproduct, als chocolade, bier en Dimitri Vegas & Like Mike, en vierden onlangs hun zestigste verjaardag: De Smurfen! De populaire blauwe wezentjes van Peyo hadden reeds hun eigen strips, cd’s, films en zelfs een Smurfen-vliegtuig, maar nu schitteren ze ook in hun eigen musical!



‘De Smurfen, de Musical’ is een grootse, internationale productie vol muziek, dans en spanning, die over de hele wereld reeds voor uitverkochte zalen zorgde. Vreemd genoeg stonden de Smurfen nog nooit in België op de planken, maar in maart 2019 is het eindelijk zover en komt ‘De Smurfen, de Musical’ thuis. Er werd hard gewerkt aan de Nederlandstalige versie van deze bijzondere musical voor het hele gezin, die op 2 maart te zien is in Ethias Theater Hasselt, op 3 maart in Capitole Gent, 4 maart in Kursaal Oostende en een laatste keer op 6 maart in Stadsschouwburg Antwerpen.


Gargamel, Grote Smurf, Moeder Natuur, Brilsmurf, Moppersmurf, Smurfin, Potige en Muzieksmurf, ze doen allemaal mee in dit vrolijke avontuur. Wees er snel bij, want ‘De Smurfen, de Musical’ is slechts 1 week te zien in Vlaanderen...en blauw hoort bij jou!!!


Tickets & info ‘De Smurfen, de Musical’: www.desmurfendemusical.be