.
De Romeo's
woensdag 8 februari 2017

De Romeo's in 't paars op Het Zingpaleis

Back to the roots.


Na in ’t rood, in ’t wit en in ’t geel, gaan De Romeo’s dit jaar voor paars als nieuwe themakleur van hun Zingpaleis. Zaterdag 25 november staan ze met hun liveband - en met veel toeters en bellen - opnieuw in de Hasseltse Ethias Arena. Voor de komende editie keren de gastheren van ‘het grootste meezingfeest van het jaar', terug naar hun roots. Als overtuigde ambassadeurs trekken De Romeo’s opnieuw de troefkaart van het ‘meezingen’. “Vanaf nu ligt onze focus op de muziek en vooral op het meezingen. We gaan de mensen overtuigen om terug echt mee te zingen met de liedjes. Kijk eens om je heen: Hoeveel mensen zingen er niet mee in de auto, als ze onder de douche staan, of tijdens onze optredens? We hebben een rondvraag gedaan bij onze Zingpaleis-bezoekers en de meerderheid komt naar ons feestje omdat ze op zo’n avond ongegeneerd uit de bol kunnen gaan en uit volle borst kunnen meezingen. Dit jaar gaan we echt voor de maximale feestgarantie; alle liedjes die we samen met onze liveband brengen, moeten een hoog meezinggehalte hebben, of ze komen niet meer in de setlist. De mensen moeten zich van de eerste tot de laatste minuut amuseren, net zoals wij dat doen op het podium.”



“Vanaf september kunnen de Zingpaleis-bezoekers zelf mee de setlist bepalen. Online kan er gestemd worden. Ten laatste drie weken voor Het Zingpaleis, maken wij de songteksten beschikbaar. Mensen kunnen thuis oefenen en meezingen voor de spiegel. Wie z’n teksten niet van buiten kent, moet niet panikeren, want wij voorzien voor elke bezoeker een Zingpaleis-boekje mét daarin alle teksten”, klinkt het bij de organisatoren. De ticketverkoop van Het Zingpaleis is gestart. Voor de kleurrijke editie van zaterdag 25 november grijpen ze terug naar de felgesmaakte beginformule. “We maken het middenplein vrij, zodat er genoeg plaats is voor een polonaise, om mee te dansen, of uit volle borst mee te zingen. Wie toch wil zitten, krijgt meteen ook het mooiste uitzicht vanop de omliggende tribunes. We hebben beneden plaatsen voor rolstoelgebruikers en mindervaliden en de échte feestbeesten kunnen nu eindelijk eens los gaan op het staande meezing-middenplein.”



Op www.hetzingpaleis.be kan je je tickets bestellen voor Het Zingpaleis, dat plaatsvindt op zaterdag 25 november in de Hasseltse Ethias Arena.