.
News Image

De Radio 2 Vlaamse Top 10 van 16 augustus

Een nieuwe nummer 1 !

Op 10 steekt Christoff zijn hoofd opnieuw binnen. Vorige week viel hij tot ieders verrassing uit de Top 10 en deze week is "M'n beste vriend" een re-entry op 10.

De recente singles van Willy Sommers en Luc & Laura beleefden de voorbije week een tweede leven, maar vallen nu sterk terug. "Diep in je ogen" van Laura & Luc daalt van 5 naar 8 en Willy's "Stapelgek" ruilt nummer 3 voor 7.

Deze week zijn er veel winnaars. Clouseau stijgt drie plaatsen met "Laatste keer" (van 8 naar 5), da's evenveel winst als "Alleen bij jou" van Sergio, nu al goed voor plaats 4. Ook Wim Leys scoort aardig met "Doewa"; hij staat er al mee in de Top 3 (van 4 naar 3).

Dé grote verrassing van deze week is de aanval van Jo Vally op de eerste plaats. De Romeo's leken vele weken onaantastbaar met "Deze is vooor Julia", maar moeten nu zwichten voor Jo's dansbare countrysong "We dansen de nacht voorbij".

Meest recente foto’s van Christoff, Willy Sommers, Laura Lynn, Luc Steeno, Clouseau, Sergio, Wim Leys, Jo Vally en De Romeo's: