.
De Planckaerts
zaterdag 18 december 2021

De Planckaerts: 'Dit kan nu niet'

Er moeten keuzes worden gemaakt

Wie dacht dat de Planckaerts alleen maar profiteerden van hun bekendheid en niet eens werkten om de kost te verdienen, moet dringend eens naar ‘Chateau Planckaert’ kijken op één. Daar zien we hoe de hele familie een chambre d’hôtes runt en ondertussen ook nog eens een kasteel verbouwt. De familie heeft hun handen vol met al hun bezigheden en er lijkt nog niet meteen een einde in zicht met hun plannen.

In één van de laatste afleveringen zagen we hoe de Planckaerts bij elkaar kwamen omdat er dringend enkele knopen moesten worden doorgehakt. De vakantieverblijven runnen zoals het hoort als je vaak in Frankrijk zit, is onmogelijk. De chambre d’hôtes en de vierkantshoeve zijn dan ook niet meer te boeken tot eind 2022.

Een drastische beslissing, zo lijkt het toch. “Mensen die bij ons boeken, verwachten ook dat wij aanwezig zijn. Dat kan op dit moment niet. Een pasklare oplossing hebben we ook nog niet voor het probleem. Er liggen een vijftal opties op tafel omdat op te lossen, maar we zijn met zeven volwassenen die hierover moeten beslissen. We zijn met drie families en het is de bedoeling dat iedereen gelukkig wordt”, legt Eddy Planckaert uit in Tv Familie.