.
News Image

De Pfaffs willen terug op tv

Jean-Marie ziet het volledig zitten!


Jean-Marie Pfaff en Carmen zijn 45 jaar getrouwd en dat vierden zij met een vakantie op het Griekse eiland Kos. Dag Allemaal mocht mee op vakantie en had er een uitgebreid gesprek met het powerkoppel. Hoeveel koppels halen die 45ste huwelijksverjaardag? Enerzijds zijn er mogelijke strubbelingen tussen de partners, anderzijds moet ook de gezondheid mee willen. Strubbelingen hebben Carmen en Jean-Marie zelden gehad, qua gezondheid mocht het best wel wat beter. Vooral Carmen heeft de afgelopen jaren al enorm veel miserie gekend. Hoe vaak zou zij niet gevloekt hebben omdat zij alweer veel last had van het osteoporose en het huishouden noodgedwongen aan anderen moest overlaten? Gelukkig is de liefde in de familie Pfaff groot. De kinderen staan altijd klaar om mama en papa te helpen, niets is voor hen teveel. Carmen en Jean-Marie waren er dan ook altijd voor hun kinderen Debby, Lyndsey en Kelly. De dochters zijn al jaren het huis uit en dus hebben Carmen en Jean-Marie meer tijd voor zichzelf. Van 2002 tot begin 2012 was de ganse familie op VTM te zien in ‘De Pfaffs’. Jean-Marie vertelt in Dag Allemaal dat hij fier is op wat hij en zijn gezin bereikt hebben. “Zoals onze realitysoap. Tien jaar lang, meer dan 290 afleveringen”, glundert de gewezen keeper. Er is bij De Pfaffs al enige tijd sprake van een mogelijk vervolg. “Er wordt serieus over nagedacht, ja. Maar het is nog een jaar of twee, drie te voeg. De kleinkinderen moeten eerst door hun middelbare school zijn”, klinkt het uit de mond van Jean-Marie. Hij ziet een nieuwe reeks volledig zitten, ook kleinkinderen zouden mogelijk willen meedoen. “Kenji doet al wat in die richting voor Ketnet. Maar er moeten ook nog wat dingen geregeld worden qua contracten”, klinkt het. Carmen beseft dat ze vroeger niet op hun strepen hebben gestaan en daar heeft zij spijt van. “Als je ziet hoeveel heruitzendingen er waren. En in Nederland was het programma verkocht aan RTL, maar ze hadden er niet bij gezegd dat het op RTL4, 7 én 8 uitgezonden zou worden.”



Het koppel sluit een comeback niet uit, al zal het koppel dan wel weer met een cameraploeg in huis moeten leven. Carmen heeft destijds verschillende regisseurs de laan uit gestuurd. “Omdat ze dingen in scène probeerden te zetten. Terwijl ik zei: ‘Ik leef mijn leven, je moet me niet zeggen wat ik moet doen’. Ik ben de slechtste actrice die VTM ooit gehad heeft, ik kan dat écht niet.”. In Dag Allemaal doet Carmen trouwens een straffe onthulling. “Ik wou ook niet dat Paul Jambers de voice-over deed, die stem paste niet. ‘Wij zullen zelf wel genoeg palaveren’, zei ik.”

Aan De Pfaffs was er weinig geënsceneerd. “Je schouder brengen zoals Carmen, dat doe je niet om op tv te komen. Of Kenji die uit de jacuzzi viel…. Dat was allemaal echt en dat was de kracht van ‘De Pfaffs’.

Het is nu uitkijken of die extra reeks er al dan niet zal komen, de toekomst zal dat uitwijzen. Het volledige interview lees je deze week in Dag Allemaal.


Bio van Jean-Marie Pfaff