.
Jonas Geirnaert Jeroom en Bockie De Repper
zondag 7 mei 2023

Dé ongeziene metamorfose van Jeroom  

Unieke mix van lachen en verdriet 

We kennen hem als comedian/cartoonist die meestal niets van zijn persoonlijke gevoelens laat zien. Maar met het programma ‘Boris’ komt daar verandering in.

“Hij laat z’n emoties wel eens zien aan ons”, zegt ‘Junior Bake Off ’-collega Dominique Persoone aan Dag Allemaal. “Dat kan ook niet anders, als je enkele jaren met elkaar samenwerkt”, bekent Dominique.

“Over de dood van z’n broer hebben we nooit diepe gesprekken gehad, maar Jeroom ís absoluut een gevoelig mens, alleen laat hij dat niet snel zien aan het grote publiek. Nu zien we hem eindelijk eens zoals hij is, een fantastische vent gewoon”, aldus Dominique.

Tijdens deze unieke reis brengt Jeroom Snelders zijn overleden broer naar zijn laatste rustplaats. Boris overleed in 1999 en zijn broer heeft besloten zijn assen naar Canada te brengen.

“Zomaar dat schild rond hem laten zakken, dat kan niet evident zijn. Maar het is nu deel van het succes van ‘Boris’. Er zijn nu twee Jerooms, en net zoals ik al langer grote fan ben van z’n droge humor, ben ik ook fan van deze gevoelige versie”, onthult Dominique Persoone in Dag Allemaal.

Bio van Jeroom en Dominique Persoone