.
The Masked Singer
dinsdag 14 februari 2023

De mummie uit ‘The Masked Singer’: “Jonkies kunnen nog veel leren van mij”

Wie is mummie toch?

We hebben nu alle masked singers en allereerste keer zien optreden en hebben al afscheid moeten nemen van twee van hen. Maar nog 12 identiteiten zijn tot op dit moment onbekend, ook die van de Mummie.

Wie is Mummie eigenlijk en wat weten we al over haar identiteit. In de korte filmpjes vooraf kwamen we al te weten dat haar relatiestatus erg ingewikkeld is en dat ze last heeft van bindingsangst. Maar wat weten we nog meer?

Ondanks dat Mummie op dit moment vrijgezel is, is ze toch een erg romantische ziel. Dat doet haar terugdenken aan het meest romantische dat een man ooit voor haar heeft gedaan.

“Ooit heeft iemand eigenhandig een piramide gebouwd om mij te aanbidden, wauw! Helaas wou hij er ook gaan samenwonen, maar dat was voor mij een no-no”, klinkt het in Dag Allemaal.

‘Hotel Römantiek’ dat ziet Mummie dan wel weer zitten. “Hoewel ik technisch gezien zelf al ver boven de juiste leeftijdscategorie zit, en alles jonger dan een paar duizend jaar voor mij een groen blaadje is, staat mijn leeftijdsgrens op Tinder onder de 40. Die jonkies kunnen nog veel leren van mij.”