.
News Image

De MENT Vlaamse Top 10 van 25 februari

Elke, Dennie Damaro, Tyana & Pieter en Yves Segers zijn er niet meer bij. Er zijn dus maar liefst 4 nieuwkomers!

Eerste nieuweling is Eveline Cannoot, die intussen een graag geziene gaste geworden is bij MENT. "Geluk zet je zorgen op zij", saxofoonsolo inbegrepen, start op 10. Wendy Van Wanten is nieuw op 8 met een track uit haar kersverse Dalida-album: "Dit wordt mijn dag" ken je wellicht beter als "Those were the days". De Romeo's & Willy Sommers hebben hun eerste gezamenlijke hit te pakken: "Jij bent zo mooi" is meteen nieuw op 6.

De hoogste nieuwkomer doet al meteen zijn intrede in de top 5: Clouseau met "Kan het niet alleen" op de vijfde stek. Maar Lindsay doet ook niet onder: haar "Dag en nacht" staat in de tweede week al op plaats 4 (van 7). Ook Jo Vally gaat in de juiste richting met "Geluk kan komen en gaan" (van 5 naar 3). Maarten Cox is zijn eerste plaats kwijt en valt terug naar nummer 2 met "Vrij". Het is de winnaar van "Belgium's got talent" die deze week overwint: Michael Lanzo is de nieuwe nummer één bij MENT TV. We zijn benieuwd hoe lang "Het nieuwe licht" het zal volhouden aan de top van de MENT-hitparade.

De Tip van deze Week is de nieuwe van Danny Fabry: "Ik ben blij dat ik leef". Het is alweer een optimistische up-temposong, zoals we van Danny gewend zijn.

Meest recente foto’s van Eveline Cannoot, De Romeo's, Willy Sommers, Wendy Van Wanten, Clouseau, Lindsay, Jo Vally, Maarten Cox, Michael Lanzo en Danny Fabry: