.
News Image

De MENT Vlaamse Top 10 van 16 december

Drie nieuwkomers en een nieuwe nummer 1.


Op 10 is Luc Steeno nieuw met Dicht bij jou. Ook zanger-presentator Niels Destadsbader is een nieuwkomer, hij staat voor de allereerste maal in de MENT Top 10. Dansen begint op de negende plek. De derde en hoogste nieuwe is Muziek is ons leven van Nicole & Hugo op plek 8.



Dat andere showbizzduo, Sasha & Davy, dondert serieus naar beneden. Ik zie een ster was vorige week nog 3 en nu pas 7. Voor Sugarfree en Samen sterk is er lichte winst, van 7 naar 6.



De Top 5 beginnen we met Lindsay, die één plaats verliest met De kracht van mijn gevoel. Laura Lynn gaat wel vooruit, van 6 naar 4, met Dans. Dé grote verrassing van deze week is Laura Omloop, die een reuzensprong maakt: van 9 naar 3 met Meer. Christoff en zijn versie van het Onze Vader moeten na twee weken aan de top plaats ruimen voor Maarten Cox, die opnieuw de eerste plaats verovert met Leuker met 2.



De MENT Tip is deze week voor Michael Lanzo en zijn nieuwste: Iedere dag.


Meest recente foto’s van Luc Steeno, Niels Destadsbader, Nicole & Hugo, Sasha & Davy, Sugarfree, Lindsay, Laura Lynn, Laura Omloop, Christoff, Maarten Cox en Michael Lanzo: