.
News Image

De MENT Vlaamse Top 10 van 14 oktober

Een artiest die al meer dan 25 jaar zingt, staat voor het eerst in de MENT-hitparade.


Geen plaats meer voor Lindsay en Nobilé. Hun plekje wordt ingenomen door Danny Fabry en Bart Peeters. Beide heren staan al meer dan 25 jaar in het vak, maar voor Bart Peeters is het de eerste keer dat hij in de MENT Vlaamse Top 10 staat. Zijn Lepeltjesgewijs komt nieuw binnen op nummer 7. Dat Danny Fabry over knappe vrouwen zingt, is niets nieuws. Zijn kersverse single Pretty woman komt binnen op nummer 10.



In de onderste helft van de Top 10 stijgen twee dames één plaatsje. Hou vast van Dana Winner gaat van 10 naar 9, We feesten heel de nacht van Laura Lynn klimt van 7 naar 6. De verliezer van de week is Luc Steeno, want Deze nacht dondert van de derde naar de achtste plaats.



De Top 5 ziet er zo uit. Maarten Cox klimt van 6 naar 5 met Leuker met 2. Christoff speelt zijn nummer één kwijt en belandt met Voor jou op 4. We openen de top-3 met Lissa Lewis; haar Gouden glimlach gaat één plaats achteruit. Sergio boekt opnieuw flinke winst: Alleen voor jou staat op 2 (van 5). De eerste plaats is deze week weggelegd voor een roodharige zangeres die binnenkort haar 25 jaar carrière viert: Lisa del Bo. De keuze om een cover van The Common Linnets te brengen samen met haar zoon was een gedurfde keuze, maar Stilte na de storm slaat enorm aan in Vlaanderen.


Meest recente foto’s van Lindsay, Nobilé, Danny Fabry, Bart Peeters, Dana Winner, Laura Lynn, Luc Steeno, Maarten Cox, Christoff, Lissa Lewis, Sergio en Lisa del Bo: