.
News Image

De Lijn katapulteert Get Ready naar 1 in Homo Top 100

Diep van Get Ready op 1 in Homo Top 100.


Op zaterdag 29 oktober vindt in de Antwerpse danstempel Red & Blue de jaarlijkse Homo Top 100-party plaats. Een uitzinnige massa van zowel holebi's als hetero's gaat die avond, voor de 13de keer, uit de bol op de beste 100 'roze' hits aller tijden.


Boyband Get Ready! is in 2016 met jaren-90-classic 'Diep' naar nummer 1 gestemd. De reclamespot van vervoersbedrijf De Lijn waarin de bandleden meespelen, een spotje dat dit najaar vaak op tv is, lijkt hier niet vreemd aan. Get Ready! is de populairste Vlaamse jongensgroep ooit. Begin april 1996 stond debuutsingle 'Diep' in Vlaanderen op nummer 1, in de zomer van dat jaar ontving de band de prijs voor beste debuut tijdens het liedjesevenement Radio 2 Zomerhit. Christoff en Bart Kaëll duiken in 2016 elk twee maal op in de Homo Top 100-hitlijst, net als Yasmine.



Op zaterdag 29 oktober vindt de afsluitende Homo Top 100-party met deejays Don Johnson & Lt. Castillo plaats. De deuren van Red & Blue gaan open om 22 uur. De toegangsprijs bedraagt 10 of 13 euro. Er is geen voorverkoop en op tijd zijn is elk jaar opnieuw de boodschap, want vol is vol.


De party wil, sinds 2004, een verbroederingsfeestje zijn. Breng als holebi al je hetero's mee. Kom als hetero af met al je holebi-vrienden. De hetero's van The Breakfast Club zijn medeorganisator.


Adres Red & Blue: Lange Schipperskapelstraat 11, Antwerpen


Meer informatie: www.homotop100.be

Bio van Get Ready

Meer Over:

Get Ready