.
News Image

De kandidaten van volgende week in Switch

Welke kandidaten wagen volgende week hun kans?
Deze zomer is het elke weekdag opnieuw 'Tijd voor een switchke!' met Adriaan Van den Hoof. Elke maandag beginnen vijf kandidaten aan hun Switch-week, met in de dagelijkse jackpot 1000 euro. Volgende week switchen vijf nieuwe kandidaten, met roots in Gent, Kieldrecht, Turnhout en Waarmaarde, de week door.

In het derde seizoen is Adriaan opnieuw omringd door een resem geweldige, competitieve kandidaten. Adriaan vertelt: We hebben weer 35 fantastische kandidaten bij elkaar gebracht. Sommigen hadden al zo vaak de Switch Game gespeeld dat ze eens in het echt van plaats wilden wisselen bij een goed antwoord.

Eleni Krokos (uit Gent)
Eline Krokos (25) groeide op in Wallonië en Zottegem en woont nu in Gent. Ze behaalde een bachelor leerkracht secundair onderwijs en werkt intussen als leerkracht bedrijfsbeheer, PAV en niet-confessionele zedenleer. Eline studeert ondertusen ook nog een graduaat rechtspraktijk bij. In haar vrije tijd speelt ze volleybal en gaat ze graag quizzen en bowlen.

Bart Smet (uit Kieldrecht)
Bart Smet (20) woont in Kieldrecht en is een student handelswetenschappen aan de UGent. Hij zit op kot in Gent maar kan eigenlijk amper koken. Bart maakte zijn debuut op televisie toen hij als 8-jarige figureerde in F.C. De Kampioenen. Hij gaat om de drie weken naar de kapper voor de zijkanten en houdt van films, series en weggaan met vrienden.

Martine Huybrechts (uit Turnhout)
Martine Huybrechts (48) is getrouwd mt een West-Vlaming, maar woont nu in Turnhout. Martine geeft HR-trainingen in bedrijven en werkt als coach. Ze heeft twee kinderen en een 20 jaar oude kat Mini. Martine maakt deel uit van het vriendinnenclubje de hippe kippen en doet aan aerial yoga in haar vrije tijd. Ze heeft een passie voor Spanje en waagt zich regelmatig aan flamenco dansen.

Cobus Van Gheluwe (uit Gent)
Cobus Van Gheluwe (36) is afkomstig uit Gent en stampte recent zijn eigen bedrijf, het teambuildingsplatform Funkey, uit de grond. Cobus is acht jaar getrouwd met Leen, maar verloor zijn trouwring in Zeeland en zoekt hem nog steeds via zijn eigen website. Hij is een grote fan van apero-friday, (mini)voetbal, teambuildings testen, eten, reizen, vrienden ontmoeten en spelletjes spelen in zijn vrije tijd. Cobus heeft twee kinderen en kijkt naar alle reality-tv.

Tom Vanderschelden (uit Waarmaarde)
Tom Vanderschelden (31) is afkomstig uit Waarmaarde en werkt in Gent bij de brandweer. Hij is getrouwd met Melissa en is de jonge papa van Kobe. Samen hebben ze een kat Filou. Tom kijkt graag naar de voetbal en de koers. Hij houdt van tuinieren, lopen en fietsen in zijn vrije tijd en is fan van Zulte-Waregem en zure beertjes.