.
De Kaasboerin
donderdag 17 juni 2021

De Kaasboerin in Mol failliet?

Wat is er aan de hand?

Het was hun levenswerk, ze staken er al hun tijd en energie in. Maar het is over en uit, dat schrijft Gazet Van Antwerpen donderdag, maar wat is er precies aan de hand?

Afgelopen dinsdag is Jaco bvba failliet verklaard, de zaak van Jan en Rik in Mol-Postel. Het laatste stuk Belgische grond voor je de Nederlandse grens over stak, daarop stond de bekende dancing en horecazaak waar jaarlijks tienduizenden mensen van één of andere show kwamen genieten. Tientallen Vlaamse artiesten waren er kind aan huis, want bij Jan en Rik voelde je je altijd welkom en vooral thuis.

Jan en Rik werkten dag en nacht. Afgelopen dinsdag verklaarde de rechtbank de zaak Jaco bvba failliet. Jaco is echter maar één van de zaken van Jan Cools. Op de website van De Kaasboerin is er echter een verwijzing naar de bv Grootbos, niet zo heel lang geleden opgericht. Mogelijk willen de uitbaters op die manier het verleden achter zich laten en met een propere lei terug starten. Hopelijk komt daarover snel duidelijkheid, want het beloofde een drukke zomer te worden in Mol-Postel.