.
News Image

De Geest zorgt voor verrassing

Single aankopen is gratis naar optredens gaan!


De Geest heeft enkele verrassingsoptredens in petto. In Ment op zondag kon zanger Geert Vanloffelt wat dat betreft nog niet veel vertellen. Hij mocht wel al vertellen dat wie de nieuwe single Van iemand houden aankoopt via iTunes gratis naar deze optredens kan. De communicatie zal in ieder geval nog volgen. Dit wordt zeker iets om in de gaten te houden.



Tegenwoordig gaat het de zanger voor de wind. Hij heeft het erg druk met zijn muzikale project De Geest en met schrijfopdrachten en vertalingen. Zelfs zijn voltijdse job moest hij opzeggen, om nog driemaal per week te gaan werken.

Van iemand houden is zo'n vertaling waar hij wat van heeft gemaakt. Origineel is het een nummer van de Bee Gees en To love somebody, dat werd uitgebracht in 1967.



Nadat de eerste single bij CNR Maan werd uitgebracht kwam alles in een stroomversnelling terecht, gaf hij aan. De waardering werd groter en de opdrachten stroomden dus binnen.

Optredens zijn er nu in het najaar wel iets minder omdat ze erop staan om met de volledige band zelf op te treden en niet live on tape te gaan. Dat betekent dus dat organisatoren wat meer budget zullen moeten uittrekken.



De single Van iemand houden is sinds 10 oktober te downloaden via iTunes.


Bio van De Geest en Bee Gees

Meer Over:

De Geest Bee Gees