.
News Image

De Dag niet op Netflix, wel online

Dat was nochtans gezegd.
Vanaf vandaag kan je in België en Nederland De Dag digitaal kopen én meteen bekijken in de beste kwaliteit. De serie zal de eerste week aangeboden worden aan € 9,99.
'De Dag' is de eerste fictiereeks van Jonas Geirnaert en Julie Mahieu, geregisseerd door Gilles Coulier (Cargo) en Dries Vos.

Een kleine stad wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Een dag lang ontspint zich een uitermate spannend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers. De kijker leert al snel dat niet alles is wat het lijkt en ontdekt bij iedere aflevering een nieuw stuk van de puzzel.
‘De Dag’ werd en wordt nog steeds bejubeld door binnen- en buitenlandse pers en werd recent gretig gebingewatched op Telenet en VIER. In Nederland is de serie voorlopig enkel te zien via Ziggo.
Lumière reikt in de Benelux sinds vorig jaar de hand naar consumenten die series en films digitaal willen kopen én meteen kijken, o.a. via de eigen ontwikkelde gratis app voor smartphones en tablets. Door de serie op het digitale Benelux platform www.lumiereseries.com te lanceren, brengt Lumière deze serie verder onder de aandacht van het geïnteresseerde Nederlandse publiek.

De reeks is digitaal te koop via www.lumiereseries.com
Introductieprijs van € 9,99 (geldig van 18 t.e.m. 24 maart), nadien aan € 19,99
Beschikbaar met NL, FR én ENG ondertiteling.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Julie Mahieu en Jonas Geirnaert