.
News Image

De complete Belgian New Beat collectie is nu beschikbaar

CD volume 2 + Vinyl Box nu te koop.


Na het succes van het eerder dit jaar verschenen Belgian New Beat boek en de bijhorende 4CD compilatie, stellen auteur Kristof Vandenhende en N.E.W.S nu ook de tweede en laatste Belgian New Beat 4CD compilatie voor. Om de allerbeste Belgian New Beat tracks in één complete collectie samen te brengen verschijnt voor de liefhebbers tegelijk een limited edition vinylbox.


Voor volume 2 werd ter gelegenheid van 30 jaar Belgian New Beat opnieuw gezocht naar die trage en donkere New Beat tracks. Het resultaat is een compilatie van de meest zeldzame klassiekers, vaak nooit eerder op CD verschenen. Een terugblik naar het jaar 1988 en de decadente sfeer van de legendarische Belgische clubs zoals Ancienne Belgique, Boccaccio Life, Prestige, Fifty Five en La Gaîté.



Een mooie selectie van de meest gezochte tracks van volume 1 en volume 2 werd eveneens verzameld op een limited edition vinylbox en bevat naast 10 vinylplaten heel wat tekst en uitleg door auteur en samensteller Kristof Vandenhende. Deze box is voor vele verzamelaars en liefhebbers de spreekwoordelijke kers op de 30 jaar Belgian New Beat verjaardagstaart!


Koop deze box hier