.
News Image

De Buurtpolitie en De Kotmadam verenigd in Theater De Roxy

Acteurs spelen in theaterkomedie een driehoeksverhouding.


Enkele acteurs uit beide series slaan de handen in elkaar voor de sexy theatercomedy ‘Van de kant in de gracht’. Walter Van De Velde (Lili en Marleen, Hallo België, Samson) schreef deze toneelhit.



Met Manoe Frateur (Erik uit “De Buurtpolitie”), Christel Van Schoonwinkel (Betty uit “De Kotmadam”, Kathy uit “Spoed”) en Gunter Reniers (Sven uit “Wittekerke”, Julien uit “Hallo België!”, Tuur uit De Kotmadam).



Solange en Philip droomden altijd al van een tweede verblijf aan zee. En kijk! Na jaren hard werken is het gelukt: ze bezitten nu een studiootje op de dijk in Blankenberge. Maar Philip heeft weinig tijd om ervan te genieten. Hij heeft zich opgewerkt tot hoofdboekhouder van een grote firma en al zijn aandacht gaat naar zijn job. En dus ging Solange op zoek naar een hobby. En die heeft ze gevonden: ze volgt privézwemles bij zwemleraar Robert. Wat Philip niet ziet, is dat Robert en Solange wel meer oefenen dan schoolslag en vlinderslag...



Yves Caspar regisseert en weet keer op keer de lachspieren van het publiek te laten werken. Christel is geboren voor comedy en Manoe heeft als acteur ook heel veel ervaring in het komische genre via straattheater. We garanderen u een avondje of middag vol plezier !”



Omdat er begin januari al meer dan 2000 tickets over de toonbank gingen, werd besloten om twee extra voorstellingen te spelen na de data die op de affiche staan.

‘Van de kant in de gracht’ speelt exclusief in Theater De Roxy in St-Truiden op 16-17-18-23-24-25-31 januari en 1 februari ’20 om 20u15 en op 19 en 26 januari om 15u. Alle info en tickets (€15) op www.deroxy.be.



(Nico Vanaken)


Bio van Gunter Reniers, Christel Van Schoonwinkel en Manoe Frateur