.
Nicoline Hummel
donderdag 6 juli 2023

De Buurtpolitie-actrice: "Geen idee waarom ik ontslagen ben"

Tineke niet meer welkom.

Afgelopen week maakte VTM bekend dat er een nieuw seizoen van 'De Buurtpolitie' komt. In dat nieuwe seizoen zullen verschillende gezichten niet meer te zien zijn. Eén van de mensen die te horen kreeg dat ze niet meer welkom is, is actrice Nicoline Hummel. Raar maar waar, zij heeft geen reden voor de stopzetting van de samenwerking gekregen.

"Soms moet je de dingen eens vanuit een andere hoek bekijken. Als er nu iets is dat ik de afgelopen jaren heb moeten leren, dan is het dat wel. En dat geldt ook voor mijn vertrek (opnieuw) bij Buurtpolitie. Nee, het is niet leuk om zo’n telefoontje te krijgen en het is nog minder leuk wanneer je door verschillende partijen afgewimpeld wordt als je te weten wil komen wat de reden is voor deze beslissing. Dus het antwoord op die vraag moet ik jullie jammer genoeg schuldig blijven. En dat vind ik zelf best moeilijk", geeft de actrice op haar sociale media toe.

Ondanks alles wat er op de set van 'De Buurtpolitie' is gebeurd, is Nicoline blij dat ze jaren de rol van Tineke Schilebeeckx heeft mogen spelen. "Ik heb zoveel mooie mensen leren kennen die ik zonder dit programma niet was tegengekomen. Niet in het minst onze opleiders bij de politie, die nog steeds mijn grootste bewondering hebben en een speciaal plekje in mijn hart (you know who you are 😉)", gaat Nicoline verder.

Haar inbox loopt ondertussen vol met reacties van kijkers. "Ik weet dat er nu veel mensen teleurgesteld en boos zijn. Ik schrik ervan hoeveel dit opnieuw bij jullie teweeg brengt, want zoals altijd als het over Tineke gaat, ontploft mijn mailbox zowat…", schrijft Nicoline nog.