You are here

De Buurtpolitie-actrice: “ik word niet snel verliefd”

09/10/2019 16:40-

Idalie Samad wordt niet snel verliefd…

Idalie Samad zien we tegenwoordig aan het werk als de stoere nieuwkomer Nour in De Buurtpolitie. De actrice die een musicalopleiding genoot geeft toe dat ze ook in het echte leven heel rechtuit is, net als haar personage. “Al zal ik nooit bewust iemand kwetsen,” voegt Idalie eraan toe in Story.

Zo heeft Idalie Samad ook twee tatoeages en een neuspiercing. “Een oog op mijn vinger, omdat ik ogen intrigerend vind en een klein symbool van gelijkheid op mijn rechterschouder,” onthult Idalie haar beide tatoeages. Haar neusring vervangt ze voor opnames van De Buurtpolitie wel door een bolletje. Niet op vraag van de productie, wel uit veiligheidsoverwegingen, aldus Idalie. “Geloof mij: je wil daarmee nergens aan blijven hangen,” lacht de actrice in het weekblad.

Op liefdesvlak is Idalie Samad heel wat rustiger. Ze is momenteel single en niet echt actief op zoek naar een partner. “Het zal wel komen als het komt,” bekijkt de actrice het nuchter. “Ik heb ook nog maar één relatie gehad, ik word niet snel verliefd.”

Meer nieuws over:

Idalie Samad, De Buurtpolitie

Gerelateerde bio's: