.
Annie Geeraerts of de bomma uit Familie
donderdag 9 februari 2023

De Bomma uit ‘Familie’ verklapt haar grootste geheim

De echte fans wisten het al langer

De voorbije weken stond er wel een heel bijzonder thema centraal in ‘Familie’: het stoofvlees van de Bomma. Tot voor kort wist niemand wat het geheime ingrediënt was van haar beroemde stoofvlees, tot een tijdje geleden.

Door een wedstrijd op het kot waar onder andere Louise, Jelle en Brahim verblijven werd een heuse strijd georganiseerd om een kotkoning aan te stellen. Één van de opdrachten: stoofvlees klaarmaken.

Louise had geluk en ging ten rade bij de bomma. Zij maakt al jaar en dag de beste stoverij volgens de familie en was dus de perfecte hulp voor Louise.

Maar de bomma liet haar geheim niet zomaar los. Uiteindelijk vertelde zij het aan Louise in alle geheim en bleef de kijker letterlijk op zijn honger zitten. En dat was niet naar de zin van de fans, schrijft Tv Familie. Heel wat kijkers vroegen zich af waarom zij het niet mochten weten.

Toch kennen de echte fans van ‘Familie’ het geheim al heel lang. Tenminste, als zij het kookboek van de bomma al in huis hebben gehaald.

“Dit is het ideale moment om het geheime ingrediënt van mijn stoofvlees uit de doeken te doen. Het feit dat ik vroeger grapte dat ik een geheim ingrediënt had, is een beetje zijn eigen leven gaan leiden. Maar dat vond ik des te leuker. Het grote geheim is doodgewoon een stukje pure chocolade”, staat geschreven in het kookboek.

Bio van Brahim

Meer Over:

Familie Brahim