.
News Image

De Bende brengt debuutsingle "Bendevorming"

Groep met Arne Vanhaecke en Nasrien Cnops brengt debuutsingle uit.

Sinds de zomer van 2013 is het wel duidelijk: samen met De Bende krijgen zangers/feestneuzen Arne Vanhaecke & Nasrien Cnops zowat elke festivalweide, feesttent en theaterzaal aan het swingen met de topselectie 'Hits 4 Kids' die ze live afvuren op de kleinste én grootste toeschouwers.

Ieder kind kent Arne Vanhaecke intussen wel, niet alleen als schermgezicht van VTM Kzoom maar ook als presentator, zanger, danser, muzikant én liedjesschrijver. Arne doet het allemaal met heel veel overgave. En nog liefst tegelijk!

Dat MNM-ochtendstewardess Nasrien Cnops het ook zonder Peter Van De Veire kan was al duidelijk, maar werd nog eens extra in de verf gezet tijdens het Eén-programma 'Stars for Life'. In deze razend spannende zangwedstrijd liet ze heel Vlaanderen horen én zien waartoe ze vocaal in staat is. Een echt podiumbeest!

Ook in de winter zit 'De Bende' niet stil en daarom laten ze nu hun allereerste eigen song mét videoclip los op het grote publiek: 'Bendevorming'. Deze enorm aanstekelijke, catchy debuutsingle en bijhorende clip doen vermoeden dat 'De Bende' dit jaar nog gekker & enthousiaster de show zal stelen op de zomerpodia.