.
Margriet Hermans
maandag 8 augustus 2022

De appel vielt niet ver van de boom bij Margriet Hermans

Zo moeder, zo dochter?

Bestaat er een mooiere band dan die van Margriet Hermans en haar dochter Celien? De twee kunnen voor alles bij elkaar terecht en dat maakt hun band zo mooi en zo uniek. Al moeten ze elkaar hun mindere kantjes er ook bijnemen.

“Mama is soms een net iets te grote flapuit. Zij neemt echt nooit een blad voor de mond”, lacht Celien Deloof. “Maar jij ook niet. Ik vind het echt ongelooflijk hoeveel Celien van mij heeft meegekregen”, zegt Margriet ter aanvulling in Dag Allemaal.

Margriet noemt haar dochter ook wel wat bemoeizuchtig. Al is de oorzaak daarvan niet ver te zoeken, volgens Celien. Want laat haar moeder nu net ook een beetje bemoeizuchtig zijn.

Vlaanderen herkent zichzelf heel erg in de twee dames. “Wij zijn ook altijd heel eerlijk en toegankelijk, en dat wordt geapprecieerd”, zegt Celien.

Celien hoopt voor haar mama vooral heel erg dat ze de Radio 2 Zomerhit mag winnen. Margriet hoopt dan weer voor haar dochter dat ze nog lang gezond mag blijven. “En ik hoop intens dat ze haar solocarrière kan uitbouwen. Dat zou haar heel gelukkig maken.”

Download onze app voor iOS of Android