.
Sasha Rosen en Davy Gilles
woensdag 20 juli 2022

Davy Gilles: “We werden teruggebracht naar onze jeugd”

Ze namen een bijzondere videoclip op

Samen hebben ze al heel wat watertjes doorzwommen, showbizzkoppel Sasha & Davy. Maar ze staan niet alleen als koppel sterk in het leven, ook als zangduo behoren ze tot de populairste artiesten van Vlaanderen.

En het koppel heeft een nieuwe single klaar. Met ‘Meer van jou’ nemen ze ons kwa stijl terug mee naar de jaren 80. Daarnaast bestaan ze dit jaar ook 10 jaar en blikken ze in Primo terug op de voorbije jaren.

“Aan inspiratie hebben we na 10 jaar gelukkig nog geen gebrek. De inspiratie komt vaak op de meest zotte plekken opborrelen. In de auto, onder de douche of vorige week nog toen we met het gezin aan de keukentafel zaten”, lacht Davy.

Maar ook Sasha draagt haar steentje bij, bij het schrijven van nummers. “Muzikaal wel niet zoveel, dat wordt meestal geschreven door Cliff Vranken. En daar valt niks op aan te merken. Maar ik zeg wel altijd dat ik de puntjes op de i zet. Daar ben ik goed in”, zegt Sasha.

Voor hun nieuwe single en bijhorende videoclip trok het duo naar het ‘TikTok-museum’ SuperNova Experience in Breda. En ze zijn laaiend enthousiast.

“We hadden al een eigen TikTok-account aangemaakt, want daar waren we nog niet echt actief op. Maar als we dan eens een video plaatsten, stroomden de reacties binnen. En ik moet toegeven dat we nu wel erg actief en populair zijn op het platform. In het museum waren er ook heel wat retrodecors en werden we even teruggekatapulteerd naar onze jeugd.”

Bio van Sasha & Davy

Meer Over:

Sasha & Davy