.
Davy Gilles in Wittekerke
maandag 20 november 2023

Davy Gilles: “Ik was wel wantrouwig bij de eerste ontmoeting”

Maar dat verdween snel

Er wordt altijd wel eens gelachen met Davy Gilles en zijn 4 kinderen bij drie verschillende vrouwen. Maar als er iets is dat je hem toch moet aangeven dan is dat hij het beste wil voor alle vier zijn kinderen. Hij probeert ervoor te zorgen dat ze niks te kort komen.

Davy heeft zijn oudste dochter Sam uit zijn eerste relatie vaak moeten missen. Samen halen ze nu veel tijd in. En hij moet toegeven, Sam lijkt niet op alle vlakken op haar vader. Zeker niet wat de liefde betreft.

“Ze heeft nu een heel lieve vriend, al een jaar intussen. Sam is heel serieus als het over de liefde gaat, veel vriendjes heeft ze nog niet versleten. Op dat vlak lijkt ze helemaal niet op haar papa. Ik was wel een beetje wantrouwig toen ik hem voor het eerst zag”, lacht Davy in Dag Allemaal.

Gezien Davy zijn reputatie, en hij dat zelf goed genoeg weet, had hij er op het eerste zicht geen goed oog in. Hij wilde niet dat de vriend van zijn dochter net zo’n speelvogel zou zijn als hij.

“Maar ik voelde al snel dat haar vriendje heel evenwichtig in het leven staat. Ik voel dat hij Sam gelukkig maakt. Goeie gast!”

Bio van Davy Gilles

Meer Over:

Davy Gilles