.
Davy Gilles
zaterdag 25 november 2023

Davy Gilles: “Dat is niet vol te houden”

Ze willen elk iets anders

Sam, de dochter van Davy Gilles, heeft sinds een jaar een vaste vriend. Ze leerde hem kennen in de Colruyt waar hij werkt. Toch was er van liefde op het eerste gezicht niet meteen sprake. Ze hebben eerst nog 2 jaar als vrienden afgesproken voor de vonk oversloeg.

Met een vaste vriend in haar leven denkt Sam wel al eens na over kinderen krijgen. Al is dat nog niet voor meteen.

“Op termijn zie ik mezelf wel als mama van twee, al weet ik niet of we in een tijd leven om kinderen op de wereld te zetten. Maar als ik met ouderen werk tijdens stages of vakantiejobs, zie ik hoeveel deugd het hen doet als hun kinderen of kleinkinderen op bezoek komen.”

Haar vader Davy kan een groot gezin alleen maar aanraden. Hij heeft zelf vier kinderen en voelt zich het allergelukkigst als de vier kinderen samen zijn.

“Op momenten dat de vier kinderen bij mij zijn, overvalt me telkens een gevoel van enorme warmte en rijkdom. Intussen komt Maxime almaar vaker op zijn eentje met de trein van Waasmunster naar Westerlo. Onze jongste dochter Noa lijkt erg op Sam, vind ik. Behalve als het over eten gaat. Noa wil alleen maar spaghetti en haar broer Beau wil dan ook een eigen gerecht. Soms koken we hier drie verschillende maaltijden, da's eigenlijk niet vol te houden. Ik zou op dat vlak wat harder willen zijn”, klinkt het in Dag Allemaal.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Davy Gilles

Meer Over:

Davy Gilles