You are here

Davy Gilles biechtte bedrog meteen aan zijn vrouw op

20/09/2019 06:47-

‘Het zou kunnen dat ik een andere vrouw zwanger heb gemaakt’

Romeo Davy Gilles mocht donderdag de week bij Gert Late Night afsluiten. Davy moest plots invallen omdat Annie Geeraerts van VTM niet naar Gert Late Night mocht, maar hij heeft er geen seconde spijt van gehad. “Ik vind het geweldig op de boot. Ik moest dan de bomma uit ‘Familie’ vervangen, mijn hart ging echt wel wat sneller slaan”, geeft Davy in bed bij James Cooke toe. En daar is ook wel een reden voor. “Ik heb altijd het gevoel dat ik me telkens weer opnieuw moet bewijzen. Die onzekerheid, misschien heeft dat ook wel te maken met het feit dat ik toch ook wel een aantal dingen heb gemist.”

De ouders van Davy gingen uit elkaar toen Davy amper 11 was en dat laat toch wel sporen na.

“Onze ma en onze pa hebben nooit tegen mij gezegd: ‘Ik zie u graag. Nooit, nog nooit’. Ik kan mij niet meer herinneren dat ik met mijn ouders vroeger samen aan tafel heb gezeten”, moet Davy bekennen. Ondertussen is de band met zijn ouders goed: vader Maurice doet vaak de techniek bij de optredens en is ook chauffeur en ook de mama van Davy staat er wanneer hij hulp kan gebruiken. “Mijn moeder heeft sinds de komst van haar kleinkinderen weer zin in het leven en ze staat ook altijd klaar voor ons. Het is de allerbeste mama die er is”, glundert Davy. De zanger beseft dat hij ook niet de perfectie zelve is. “Maar ik ben Davy en ze moeten me maar nemen zoals ik ben. Ik ben wel een beetje naïef. Mijn algemene kennis is sowieso nul, dat maakt me dan soms onzeker. Er is dan ook meermaals misbruik gemaakt van die naïviteit. Heel veel dingen die ik zelf heb veroorzaakt in het leven ook”, beseft Davy Gilles.

Davy is ook niet altijd de meest trouwe partner geweest, zo heeft hij ook zijn huidige vrouw Sasha bedrogen. “Ik ben thuis gewoon naar binnen gestapt en ik heb dat direct tegen haar gezegd. ‘Het zou kunnen dat ik een andere vrouw zwanger heb gemaakt’. Ik heb haar daar heel, heel erg veel verdriet mee gedaan. Dat was voor mij de moeilijkste periode in mijn leven”, moet Davy toegeven. Tot overmaat van ramp lekte dat nieuws ook naar de pers uit en kreeg Sasha van Davy de vraag of zij die interviews wou doen. “Dus ik heb haar nog eens dubbel zoveel belast met mijn miserie, eigenlijk.” Davy heeft kinderen uit eerdere relaties en die zijn bij hem thuis meer dan welkom, daar stond Sasha van in het begin op. “Van in het begin heeft zij gezegd ‘ik wil dat die altijd welkom zijn’. Daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor, Sasha is in alle opzichten een topvrouw”, besluit Davy.

Meer nieuws over:

Davy Gilles

Gerelateerde foto's:

Bij Familie

Davy Gilles - Boortmeerbeek - 07/10/2016

De Vlaamse Top 10: duet met Maurice

Davy Gilles - Ravels - 22/02/2016

anne Royal: duet met Maurice

Davy Gilles - Beervelde - 19/01/2016

Ladies Day Beautylicious

Davy Gilles - Scherpenheuvel - 13/04/2014

Theatertour Onafscheidelijk Sasha & Davy

Davy Gilles - Westerlo - 30/01/2013

Anne komt naar je toe

Davy Gilles - Blankenberge - 23/07/2012

Story Aan Zee

Davy Gilles - Blankenberge - 16/08/2012

Story Subito happening

Davy Gilles - Middelkerke - 24/07/2012

Opname Annes Café

Davy Gilles - Antwerpen - 21/03/2012

Opname tv-special

Davy Gilles - Lier - 07/02/2012

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Davy Gilles