.
M-Kids
zondag 7 januari 2024

Davina van de M-Kids: “Ik probeer te achterhalen waarom”

Ze voelt zich niet altijd even goed

Toen de M-Kids populair waren in de jaren 2000 waren ze nog tieners die volop naar school gingen en in hun puberteit zaten. Sociale media was er nog niet echt en dat is maar goed ook. Het zou voor jonge meisjes als Davina, Britt en Tamara behoorlijk lastig kunnen gemaakt worden.

Geen negatieve reacties dus voor de dames en zo kon hun zelfbeeld ook niet aangetast worden door iedereen met negatieve kritiek. Ook de dag van vandaag zit het gelukkig nog altijd goed met hun zelfbeeld.

“Ik heb dagen waarop ik me zelfverzekerd voel en periodes waarin ik niet zo goed in mijn vel zit. In dat laatste geval probeer ik te achterhalen waarom dat zo is en er verandering in te brengen”, zegt Davina in Flair.

Britt daarentegen moet soms zeggen dat ze wel eens onzeker durft te zijn over zichzelf en haar lichaam. Maar dat komt vooral sinds ze mama is van twee kinderen.

“Ik was er niet op voorbereid dat mijn lichaam zo hard zou veranderen. Mijn beide kindjes wogen meer dan vier kilo en ik ben zelf niet groot, dus dat was pittig. Ik heb het lang moeilijk gehad met die vetjes en striemen, maar kwam tot het besef dat élk lijf mooi is. Als je je goed voelt, straal je dat uit. Ik zette twee gezonde kinderen op de wereld en heb een man en familie die me graag zien, dus ik voel me oké met een hobbeltje meer.”

Bio van M-Kids

Meer Over:

M-Kids