.
Davina Simons
vrijdag 26 april 2024

Davina Simons: “Er werd een leerkracht aangesteld om mij te begeleiden naar school”

Ze waren niet mals voor haar

Toen Natalia in 2003 deelnam aan ‘Idool 2003’ had ze een hele grote groep trouwe fans. Van die grote groep zijn er nog altijd fans die haar tot op de dag van vandaag overal volgen. Zo ook topadvocate Davina Simons. Zij was 7 jaar toen ze naar haar concerten begon te gaan.

“Ik maakte tekeningen voor haar. In de loop der jaren evolueerde de verhouding van 'fan' en 'idool' naar vriendschap. We zijn heel hecht, we horen elkaar bijna dagelijks. Als kind werd ik veel gepest en zij heeft me geleerd dat ik altijd mezelf moest blijven. En dat als je iets wil bereiken in het leven, je daar heel hard voor moet werken. Als kind is het belangrijk om steunfiguren te hebben. En zij heeft mij méé gevormd. Als ik dat tegen haar zeg, lacht ze dat weg. Ze onderschat welke impact ze op me gehad heeft”, klinkt het in Nina.

Davina werd op school altijd gezien als buitenbeentje omdat ze een meisje was met kort haar en omdat ze vrij groot was.

“Dat staat gelijk aan dik. Dus ik was al snel de 'dikke koe' of de 'giraffe' in de lagere school. In het middelbaar ging dat pesten verder. Zodra ik 's morgens één voet het huis uit zette, stond er een groep meisjes klaar om me uit te schelden. Ik ben één keer fysiek aangevallen. Op een bepaald moment is er een leerkracht aangesteld om me te begeleiden van en naar school."

Bio van Davina Simons en Natalia

Meer Over:

Davina Simons Natalia