.
Davina Michelle
donderdag 21 april 2022

Davina Michelle geeft concert in Trix Antwerpen

Met dank aan Liefde voor muziek.

Davina Michelle is de meest succesvolle zangeres ooit in de Nederlandse Top 40. Vlaanderen leert haar nu ook kennen dankzij haar deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’. Davina Michelle is op vrijdag 9 december te zien in Trix Antwerpen, tickets zijn te koop vanaf vrijdag 22 april 11:00 via trixonline.be.

‘Now I know how it’s supposed to sound’, reageerde P!nk uitzinnig op Davina Michelle’s cover van ‘What About Us’. Dat zet haar carrière in een stroomversnelling. De jonge Nederlandse scoort in korte tijd hits met ‘Duurt Te Lang’, ‘Skyward’ en ‘Better Now’. ‘Hoe Het Danst’ (met Marco Borsato en Armin van Buuren) is ook in Vlaanderen een dikke hit en staat 10 weken op #1 in de Ultratop.

Davina’s debuutplaat ‘My Own World’ is gevuld met stevige popsongs en powerballads die haar dynamische stem perfect uitlichten. Haar YouTube-kanaal heeft ondertussen bijna 1,5 miljoen volgers vergaard, en vorig jaar stal ze de show met haar gastoptreden tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. De opvallende zangeres won ook al verschillende Edisons (belangrijke Nederlandse muziekprijzen) en dit voorjaar staat ze twee keer in Ahoy Rotterdam.

Met haar deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ gooit Davina Michelle nu hoge ogen in Vlaanderen en dat zal ze ook zeker doen tijdens haar liveshow in Trix Antwerpen op vrijdag 9 december van dit jaar. Tickets kosten 27,50 euro (inclusief servicekosten) en zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 22 april 11:00 via trixonline.be.

Download onze app voor Android of iOS