.
News Image

Davidsons moeten na overlijden Els nu ook financiële klap verwerken

“Een schande is het!”


Eddy van de Davidsons-clan uit Don’t Worry, Be Happy moest nog maar net afscheid nemen van zijn echtgenote Els na een harde strijd tegen kanker, of er komt al nieuw onheil op hem af.



“Els en ik hebben jaren geleden een café – schuldenvrij – overgelaten aan een charlatan, die niets betaalde, en de brouwerij heeft het zover gekregen dat wij die put moeten vullen,” onthult Eddy in Dag Allemaal.



“Een schande,” noemt Eddy het. “Omdat die schulden nog niet afgelost zijn, kan ik niet meer aan ons geld.”



De 56-jarige Eddy vraagt zich af hoe het nu verder moet met zijn gezin. “Ik wacht al dagen op duidelijkheid van de deurwaarder. Nog tot oktober ontvang ik een kleine uitkering, maar daarna krijg ik geen cent meer,” klinkt het radeloos bij de pater familias van de Davidsons.



De zeventienjarige Cheyenne is gaan werken om haar steentje bij te dragen, maar de jongste drie zitten nog in het middelbaar en bovendien is er ook nog de oudste stiefzoon van Eddy die mentaal gehandicapt is en die voortdurend zorg nodig heeft.



Eddy hoopt dan ook dat hij zo snel mogelijk opnieuw een café vindt om terug aan de slag te gaan. “Wie er één weet zijn, laat het mij alstublieft weten!” doet Eddy een oproep in Dag Allemaal.