.
David Vandyck
zaterdag 6 augustus 2016

David Vandyck trekt naar het witte doek

Op 12 september zorgt hij er voor een primeur.


Maandag 12 september is niet alleen de verjaardag van David Vandyck. Pers en publiek krijgt tevens ook de kans om in Cinema Sphinx aan de Korenmarkt te Gent het concert “10 jaar David Vandyck” te (her)beleven. Tickets zullen € 12,50 kosten en zijn vanavond (6 augustus) te koop bij het concert van David in het casino te Middelkerke. Het gaat om ongenummerde plaatsen en het aantal tickets is zeer beperkt.

Wat brengt de avond van 12 september? De voorstelling van David Vandyck, live in concert is te bekijken op het witte doek. Er zullen heel wat BV's en pers aanwezig zijn en uiteraard is David Vandyck zelf ook aanwezig. De bezoekers krijgen als eerste de mogelijkheid om de CD + DVD aan te schaffen vooraleer hij in de winkel ligt. De officiële release vindt plaats op 16 september. De kopers van deze CD + DVD krijgen gratis een exclusief gadget. Alle aangekochte exemplaren worden door David zelf gehandtekend. En tenslotte zal de huisfotograaf foto's nemen van de meet en greet met David Vandyck.



De bereikbaarheid is zeer goed, want deze bioscoop ligt op amper 400 meter van de Sint-Michiels parking. Je kunt ook de tram naar de Korenmarkt nemen met een halte vlak tegenover de deur van het complex.



Tussen 20 uur en middernacht wordt het publiek er verwacht voor deze exclusieve avant-première. De vrije tickets die er na 6 augustus nog zijn, zullen worden verkocht aan de fanstand van David Vandyck of na overschrijving. Deze tickets worden opgestuurd na het storten van het totaalbedrag van het aantal tickets + 1 euro verzendingskosten per zending op het rekeningnummer BE20 3635 4956 4856.

Bio van David Vandyck

Meer Over:

David Vandyck